2013-04-18 08:52:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Élvezze az életet!

Napi horoszkóp április 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma kellemes és romantikus percekre számíthat: csak ne rontsa el a lehetőséget! Ha ön a női nemhez tartozik, akkor legyen mértéktartó, és inkább húzódozón ingerlő. Ha férfi, akkor udvariasan rámenős, de nem szemtelenül nyomuló.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon komoly döntéshelyzet elé kerülhet. Sajnos, bármit is választ az valamilyen veszteséggel, lemondással járhat. Talán nehéz lesz eldöntenie, hogy hirtelen melyik ujját harapja meg. Pedig valamelyiket muszáj lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Engedje el magát, és élvezze az életet! Ha vannak is nehézségei, azzal nem segít magán, ha örökké csak kesereg és rágódik miattuk. Az élet akkor is tele van szépséggel. Ha engedi, hogy önhöz jusson, akkor egyre inkább tele lesz.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma semmi nem úgy sikerül, ahogy azt eredetileg tervezte, ezért sokat bosszankodhat, morgolódhat. Azzal nem segít magán, ha másokat is terhel a mérgével. Ne bántsa a kisebbet, a gyengébbet, inkább fordítson a sorsán – gyengédséggel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A hangulatai változásai lehetnek hatással a dolgai alakulására. Még a rosszban is képes meglátni a jót, ha épp kellemes, emelkedett hangulatba hozta egy jó baráti beszélgetés, szerelmi légyott, vagy jó muzsika. Ezekkel vegye körül magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon sokat vitatkozhat. Szerencsésebb esetben csak a szomszédjával, vagy anyósával – ez a könnyített verzió. A nehezített az, ha tárgyalásra, netán pereskedésre kerül sor. Nagyon taktikusnak kell lennie!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma nagyon talpraesett, és szinte bármilyen helyzetben képes lehet feltalálnia magát. Ezt a kollégái, ismerősei is észrevehetik és akár ki is használhatják. Ma úgyis buzog önben a segítőkészség. Mindent megold!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kicsit szorítania kellene a nadrágszíjon, ám ez még nem elegendő. Ha az elmúlt időszakban nagyon sok adósságot halmozott fel, a spórolás már nem út, többet kellene keresnie. A lehetőségeit még nem aknázta ki. Járjon utána!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma aligha lesz ideje a pihenésre. Amúgy sem lenne kedve hozzá, a lelke valahogy kifejezetten igényli a kihívásokat. Igaz, az eredmények is számítanak, de abban ma még ne reménykedjen. Hamarosan eljön azonban a dicséret ideje is!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Bizonyos anyagi jellegű problémákat egyelőre nem sikerült megoldania, de ne keseredjen el, nagyon jó úton halad a megoldás felé. Ha valamiben csalódott az utóbbi időben, akkor jobb, ha azzal nem is foglalkozik többé. Akár munkával, akár személlyel.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Már most a hétvégére készül, pedig még tornyosulnak ön előtt a teendők. Bár szeretné, de nem biztos, hogy ki tud venni még egy szabadnapot. Egy vidéki kalandot tervez, ami megéri a fáradtságot, nagyon jól sikerülhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon a segítségét kérheti egy ismerőse. Az anyagiakkal kapcsolatban tapasztalatból óvatos, de vigyázzon azzal is, hogy lelki kérdésekben hogyan segít. Nehogy a végén ön legyen a hibás, ha valami nem jól sül el!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

dw

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: